21 jan. 2008

Ibland kommer livet ivägen!

Efer alla konstens regler, skall jag idag köra styrketräning på lucnhen och spinnign klockan fem, nu blir det ingenting!

Möten, möten, möten
Jag har den fantastiska möjligheten och lyckan att kunna träna på min arbetsplats. Vi har ett personalgym som är bemannat med instruktörer varje dag! När livet och planen går som jag vill brukar jag se till att besöka detta gymet tre dagar i veckan i samband med lunchen! Praktiskt och smidigt!

Men idag blir det inte alls som jag tänkt mig. Det kommer inte bli någon träning varken på dagen eller ikväll eftersom jobbet och det "vanliga livet" verkar komma emellan. Nu är detta ingen katastorf, jag har mågna dagar att ta igen förlorad träning på, men det är irriterande!

Jobbet sätter krokben för mig eftersom jag måste iväg och ikväll skall jag fira min gamle far som fyller år. Så istället för spinning kommer det bli smörgåstårta och vin samt lite släkt och en hel del skitprat!

2 kommentarer:

Terese sa...

Tyvärr. Jag är hemma och det har fortfarande inte kommit någon tidning. Förstår att du är nyfiken. Det var jag inför förra numret. Men då mest för annonsen som jag hade gjort.

Njut av smörgåstårtan, det är ju bara för gott! Du får komma och cykla med mig imorrn bitti om du vill. Hihi, det är fritt fram!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Gahhhhh! Jag är inte nyfiken, jag är NERVÖS!!!!!! Snart kommer mina naglar vara ett minne blott, men det e väll som allting annat, den som väntar på något gott... men jag hatar att vänta!

Ja då åker jag till pappan och äter smörgåstårta i lugn och ro istället *s*