14 feb. 2008

Torsdag 14/2 - Ett pass för hjärtat!

I brist på manlig fägring fick jag fira hjärtat på gymet!

Återigen denna dans!
Ni måste tro att jag blivit en riktig dansflicka, så mycket som jag dansar just nu. Men det är ju så kul! Idag va jag återigen i Slussen och skakade rumpan till trummor och andra afrikanska toner å till min stora förtjusning så va det samma koreografi den här veckan som det va förra veckan. Detta gjorde att jag visst vad som skulle komma och jag hängde med ganska bra! Jag skakade både rumpa och bröst nästan i takt, men fortfarande har jag svårt att hitta det rätta "gunget" i den afrikanska dansen. Nu kan det bero på att jag måste köra med skor och inte barfota som alla andra. Min vänsterfot pallar inte att köra utan stödet från skon (och tejpningen så klart) och det är lite synd. Men jag får helt enkelt göra så gott jag kan med mina dojjor på!

Men nu måste jag erkänna en sak, på väg till gymet va jag så jättenära att skita i allt och åka hem istället. Jag va trött, jag va hungrig och ja, jag hade nog kunna komma på 100 ursäkter till. Men på tunnelbanan mellan Gamla Stan och Slussen sa jag åt mig själv på skarpen! Jag vet ju att jag tycker det är kul när jag kommer dit, jag vet ju att jag njuter när jag står där och jag vet att jag skulle ångra mig när jag kom hem om jag INTE hade tränat. Och övertalningen fungerade! Det va ju hur kul som helst och nu sitter jag här hemma med magen full av pasta med räkor och njuter!

Löpband
Innan dansen ställde jag mig framför en tv som visade skidskytte och gick i 6.0 tempo i ca 15 minuter. Det va faktiskt nästan så att jag ville springa lite, men vågade inte riktigt eftersom dansen hägrade. Men känslan fanns där och nästa gång kanske jag vågar testa om foten håller, i alla fall i några meter. Jag märkte dock hur mycket jag kompencerar med höfterna när jag går fort. Jag vågar helt enkelt inte lita på frånskjutet i vänsterfoten! Så nu blir det att tänka lite extra på detta, för jag vill ju inte få problem med höfterna bara för att foten bråkar med mig!

Nu ska jag ta mig en lång duch och sen ska jag krama kudden framför dumburken innan det är dax för min egen skönhetssömn!

PS. Just det Puma... jag har köpt en ny tidning ;)

3 kommentarer:

Karin sa...

Hallå Nilla! Tack, ja klart du ska hänga med på pump nån dag! Lördag är mitt nästa enligt planeringen =)
Det där med afrikansk dans låter skoj! Att bara släppa loss och shaka!
Sov så gott inatt, sömn behövs!

Anonym sa...

Vad är det jag ALLTID sagt om dansen? Hmm Hmm mmmmmm. VA VA VA?

Visste väl att du kan!

Anonym sa...

Afrikansk dans är sååååååååå roligt!!!