29 feb. 2008

Fredag 29/2 - Men NU så, Pumpad och klar!

Det är slut på mesandet nu, även under Pump klassen!

Höjning av vikter!
Då var jag klar med dagens lunchträning, som idag, till skillnad från vanliga luncher, inehöll en Pump klass på SATS Telefonplan! Å idag mina vänner va det slut på mesandet, idag höjde jag vikterna i allt utom ben och axlar! Benen för att dom fortfarande inte riktigt med mig, så dom fick vila lite idag med, och axlarna.. tja vad ska jag säga, jag är en svagis i axlarna! Så det så!


I övrigt va det höjningar alltså och jag meddela att det just nu svider skönt i armar och rygg! Det kan bli interessant i morogn och se hur det känns! I övrigt va passet helt klart godkänt. Ibland är det skönt att köra här hemma i Telefonplan, det är inte så mycket folk, man gör så gott man kan och det känns helt enkelt lite familjärare (hmm heter det verkligen så?) stämning på gymet. Och trots att det va länge sedan jag var där, påpekade receptionisten just det och hälsade mig glatt välkommen tillbaka! Sånt bilr man glad av!

Nu ska jag stoppa i mig lite lunch, läsa en snutt till och sen tänker jag ta helg! Så det så!

Må så gott därute i cybervärlden mina kära vänner!






6 kommentarer:

Anonym sa...

Bra jobbat! Det är så lätt att fastna på samma gamla vikter förevigt. Nu blev jag peppad till att smyghöja lite nästa gång!
Ha en underbar helg!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Precis Anna, det är så lätt att fastna! Så idag slogs jag med hjärnspökena och sa till mig själv... vad är det värsta som kan hända... att du inte orkar och får plocka av! Hur farligt är det? Inte alls! Så jag höjde! Å det tycker jag att du me ska göra!
Trevlig helg på dig med!

Karin sa...

Grattis till höjningen Nilla! Bra!!
Själv skriver jag upp alla vikter och försöker sen höja en muskelgrupp per vecka, så man inte fastnar i samma. Men att komma ihåg vad man hade sist...jag behöver det på papper, guldfiskminne som man har!

Skönt att du tar helg nu! Njut! =)

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Mmmm måste nog me börja skriva upp snart... men just nu är det lätt... 2,5 på det mesta, utom rygg och axlar där det är mer och mindre *s* Men börjar man höja enstaka muskelgrupper då behövs papper och penna, för även jag lider av guldfiskminne!

Ha en skön helg du med Karin!

Em Löfgren sa...

gött att kunna öka vikterna!! stark du är!!

Anonym sa...

bodypump är kul! =) kolla gärna in min -13 KG viktminskningsblogg om du pallar :)

/Linda