22 feb. 2008

Jag trodde det skulle vara värre!

Jag kan se, jag kan gå men jag kan nästan inte sätta mig ner!

Träningsverk
I morse slog jag försiktigt upp ögonen, vågade inte riktigt vakna till liv med tanke på vad jag hade förväntat mig av träningsverken, men upptäkte snart att det faktiskt inte var så farligt! Visst gör det lite ont och drar lite här och var, men jag kan gå normalt i ganska normal takt (lite segt går det nog allt), jag kunde lyfta händerna ovanför huvudet i duchen i morse utan att det tog stopp, men att böja sig ner och sätta på sig strumporna va dock inte helt lätt! Sammanfattningsvis är det inte alls så illa som jag hade befarat, det kunde ha varit mycket, mycket värre!

Fredagsfeeling
Det är redan fredagsfeeling här på jobbet. Solen skiner (det blåser dock näst intill storm) och nästa vecka har många av mina kollegor sportlov då barnen hemma är lediga. Det verkar nästan som dom gått hem redan *garvar* Nå väl, en annan har ju inga barn så det blir till att jobba även nästa vecka för mig!

I morgon ska jag kramas med min nya kompis Max medans hanns mamma och pappa ska rensa deras vind! Men först väntar ju schlagerspinningen!! 75 minuter i Apollos backar och tempo, jag börjar faktiskt bli lite skraj *skrattar*

3 kommentarer:

Terese sa...

Jag längtar galet mycket tills spinningen imorgon! Såg på nätet att klassen nu är överfull :-)

Jag hade själv "pump"-träningsvärken för någon vecka sedan så jag lider med dig. Skönt ont!

Anonym sa...

Jag ser fram emot schlagerspinningen med lite skräckblandad förtjusning. Ska nämligen köra ben med min PT i eftermiddag och kommer med största sannolikhet vara duktigt mör imorgon... Men det ska bli hur kul som helst verkligen :)

Ha en skön fredagskväll!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Ja, jag såg me att klassen va full! Det kan bli hur kul som helst, en överfull cykelsal med galningar som trampar till tusen och sjunger samtidigt *skrattar*
Men som sagt, även här e det skräckblandad förtjusning för jag vet ju hur backarna kan vara!
Tur i oturen skall jag gå på BodyBalnce ikväll, tror att mina ben mår bra av att få lite töj och stretch!

Ha en underbar fredagskväll båda två, så ses vi glada och pigga i morgon förmiddag!