8 apr. 2008

Nya saker e både läskiga och roliga!

Laddning inför något nytt!

KinesisCirkel
Idag ska jag för första gången prova på KinesisCirkel på SATS Zenit. Jag ser fram emot det med lite skräckblandad förtjusning. Jag vet ju å ena sidan inte alls vet vad jag har att vänta mig och kan ju alltså inte ta ut något i förskott, men å andra sidan e jag rädd för att det kommer vara massor av övningar som jag inte klarar av på grund av min fot. Går man in på SATS hemsida finns följande att läsa:

KinesiesCirkel: Klassen för dig som vill träna uthållighetsinriktad styrketräning med fokus på funktionella övningar och bålstabilitet. Vi tränar tillsammans med en personlig tränare i en mindre grupp. Träningen sker i en speciellt framtagen utrustning som skapar ett friare rörelsemönster än i de traditionella styrketräningsmaskinerna.

Jag tror faktiskt att det som skrämmer mig mest är den mindre gruppen.... Den som lever får se och jag lovar oavsett hur det gått, komma med utförlig rapport efteråt!

Jag hoppas att kunna avsluta kvällens träning med lite Yoga. Tyvärr befinner jag mig fortfarande på väntelistan till kvällens pass, så tiden får utvisa om jag får plats!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det kommer gå jättebra! Du är ju den "modiga" Nillan numera!! Känd från media och allt.. ;)

Puma sa...

...som kör 3 timmar spinning i en handvändning och går till gymmet en söndagmorgon trots hemgång från krogen kl 06.00... :-)