4 apr. 2008

Modebloggen fortsätter!

Jag fortsätter på ett "vinnande" koncept och redovisar även dagens outfitt vilken består av en klänning i vårens trendfärg "orange" (ni hör hur jag låter som nån speaker på TV va?). Till detta ett svart linne, en svart kofta samt högklackade stövlar. Japp både ser och läste rätt, höga klackar idag igen! Tänkte att jag skulle bli "vuxen" och lära mig gå i högklackat så här på ädre dar *skrattar* Det hela toppas självklart med min eländiga "troll-frisyr"! Jag måste verkligen gå till frissan snart, jag ser ju mer eller mindre galen ut!

MEN jag vill att ni ska titta på vänster sida om undertecknad, där står nämligen träningsväskan! Idag ska jag träna, men jag ska träna "vuxet" och försiktigt. Detta till skillnad från helgen, eller va säger du Puman? *skrattar* Så nu e det slut på modebloggandet och istället återgår jag till träningen, vilket är bra mycket roligare! Eller hur?!





4 kommentarer:

Löpning & Livet sa...

Snyggt! :) Skönt att förkylningen är över och du kan träna igen! Själv är jag mitt inne i snörvel och halsont :(

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

då får du krya på dig! Jag vet vad du går igenom *skrattar*

Felicitas sa...

Haha! :) Härligt med lite mode också! ;)

Tjusigt!!

Sofy sa...

Åh ja, jag vet. Valio ersätter efterätt hur lätt som helst. Igår lade jag i en halv deciliter frusna blåbär och mums vad gott det var! matchen går framåt, idag funderar jag på att ge sockret ett poäng, lite fest ikväll och annat som väntar, men vi får se, känns det så d så kansje jag gör det, det r trots allt jag som bestämmer, hi, hi!

Kul att du är frisk! jag ska vänta nån dag till, jag är piggare nu, men inte helt bra och vill inte attd et börjar om. Fast jag har lite panik inför vårt träningsläger...men men...

Hoppas det går bra för dig i matchen! Du sparar säkert en massa pengar!!! :)