15 apr. 2008

15/4 - Morgonspinning

I arla morgonstudn var jag återigen uppe!

Morgontrött
För att komma upp på morgonen måste jag lura mig själv och kroppen att det är en bra idé att vakna klockan 5. I gårkväll bestämde jag och Puma att vi skulle skicka varandra SMS i morse för att se till att vi gick upp och bara vetskapen att jag skulle väcka henne 05:30 gjorde att jag faktiskt kom upp när min egen klocka ringde en halvtimme innan!

Ja, jag vet jag är knäpp! Jag undrar faktiskt allvarligt om man kan söka för ett sådant här beteende? Att jag, i de fall jag vet att någon "väntar" på mig kommer upp ur sängen vid 05:00, men annars har svårt att öppna ögonen innan 7 (eller egentligen 9) på morgonen?

Spinning
Om jag igår hade ben som orkade hur mycketsom helst, hade jag idag ben som kändes som stockar istället! Under morgonens spinning med Superstakra Terese fick jag kämpa för varje pedalvarv, för varje ökning och för varje ansträninging! Att det bara, eller kanske just därför, kan skilja så mycket på 12 timmar förstår jag inte, men det va som att köra spinning med två helt olika kroppar!

Terese pass var som vanligt kalas, jag blir så glad att kunna sjunga med i hennes musik (du såg hur jag trallade va?) och det ger mig en extra skjuts när det känns tungt! Idag var vi ute på höga berg, i smabba intervaller och ännu tuffare berg. Jag försökte lägga på och stå när vi skulle göra det. Men benen ville inte riktigt vad jag ville idag, så efter en stund insåg jag mina begränsingar och satt ner med mördar motstånd istället!

På passet träffade jag även på Felicitas, som förövrigt kallar mig cool i hennes blogg, det är stort det! *garvar* och vinkade även till hennes vän Ruth!

Möten och systerfika
Nu har jag spenderat hela morgonen i möte och skall, efter att ha skrivit klart detta, ta tag i det som kom ut av detta. Men snart är det lunch och om en liten längre stund kommer lillasyster förbi på en fika. (Å för er som inte vet, så jobbar jag och syster på samma ställe, så det är inte så långt emellan oss så att säga) Trevligt som tusan en helt vanlig tisdag!

1 kommentar:

Terese sa...

Du trallar jämt :-) Det gillar vi!