9 apr. 2008

AJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!

Aj, aj, aj! Nått har hänt i min stackars rygg. Nu pratar jag INTE om den svidande konstiga träningsverken jag nämde i förmiddags, nej detta är något helt annat. Det känns som att jag edera har sträckt någon elak muskel, men ännu hellre att jag har en nerv på vänster sida i ryggen. Å ja, det gör ONT! På vägen hem från stan, där jag träffade upp A för en supersnabb fika på vägen hem, satt jag på tunnelbanan som en ostbåge med huvudet mellan benen och nu när jag är hemma halvligger jag i soffan och vet faktiskt inte vad jag ska ta vägen. Detta trots att jag ätit en verktablett för att överhuvudtaget kunna stå upp och laga mat.

Just nu önskade att någon annan än jag fanns här hemma som kunde hjälpa mig att dra ut ryggen åt mig eller varför inte lite masage? Men nu är det ju så inte fallet, så jag får helt enkelt återigen hoppa in i en varm dusch och sedan försöka dra ut den själv. Men har det inte släppt tills i morgon är det jag som ska kolla upp om massören på jobbet har någon tid över till mig, för att sitta som en ostbåge tänker jag inte göra!

Så, slutgnällt från mig och istället mot duchen!

PS. Å nu har jag blivit påmind varför jag brukar undvika verktabletter... jag gillar inte att spendera massor med tid på toaletten! Nä, nu får den här dagen vara över... ny dag och nya utmaningar utan ömmande ryggar tack!

6 kommentarer:

MarathonMia sa...

Kan man bli sjukskriven för "ostbåge"?

MarathonMia sa...

själv har jag bara ett fungerande ben. det andra hänger löst. Tänkte höra med personalavdelningen om jag kunde få rehab för "förbrukad Barbi utan fungerande högerben"

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

hahaha... du mia, jag ska faktiskt försöka om det inte släpper... å vet du, min jag vet att min chef skulle garva på sig om jag ringde och sa det å sen skulle jag få äta upp det i flera veckor....

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Men en ostbåge och en barbi... det vore nått det *garvar*

Anonym sa...

fick du "hjälp" med nån rörelse på sats? kanske av nån rödtott?

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Tyvärr ciz så fick hjag itne hjälp av någon, detta har jag lyckats få till helt själv... mutter!