29 jan. 2009

Det skulle blivit AfroDans ikväll, men jag får nog nöja mig med soffdansande!

Jag hade laddat för en PT timme idag, men den sket sig ju som sagt då den galne australiensaren är hemma och snorar. Jag ladde om om såg fram emot en AfroDans klass men nu är det jag som snorar (smittar det genom telefonen måntro?). Men som det känns och är nu, får jag nog nöja mig med en dans bland kuddar och filter framför TVn! Det gäller ju att sluta snora fram till lördag!

Alltså, så här är läget! Det bokstavligt talat rinner ur min näsa! Jag gör av med buntvis av näsdukar och det slår lock för öronen av allt snytande. Men jag mår inte dåligt utan det verkar mest som att någon (kroppen) har slagit på kranen på högsta sprutt! Hade det inte varit för att det verkligen rinner, så hade jag helt klart gått och dansat, men nu kommer det ren praktiskt inte att fungera! Jag får helt enkelt se mig besegrad av en förliten näsduk och glädjas över min nya jobbdator istället! Men det tar emot!

1 kommentar:

Miss Agda sa...

Oj det lät inte så kul... Hoppas du känner dig bättre snart, eller att näsan känner sig bättre kanske man ska säga :) Jag vet precis hur man ibland känner sig helt frisk i kroppen annars men näsan rinner så utav h...
Kram m