11 jan. 2009

11/1 - träning!

Ohhhh va skönt det va att träna, åhhh va roligt det va att träffa Ciz, aj så dyrt det blev att handla!

Shopping
Efter att ha åkt en riktig "mjölk-buss" dvs en sån där som går in i varje skrymsle och vrå, mellan Telefonplan och Farsta var jag redo för lite shopping. Det blev en funktions tröja, egentligen utformad för löpning, men va sjutton gör det? En svart variant från Soc i ett litet tjockare material och lite högre i halsen, som kommer bli perfekt över den tunna tröjan men under fleece:en! Även ett par vantar och lite annat "bra att ha" fick följa med hem!

När jag ändå va där gick jag runt och kollade på lite vår kläder som nu har kommit till butikerna. Men jag tittade bara, inte handla! Det e ju ingen idé nu, jag ska ju bli mycket mindre och allt jag köper som passar idag, kommer inte passa i morgon!

Träning
Efter shopping kommer träning och jag var på gymet tidigt! Jag glömde dock mitt mellanmål hemma och fick panik handla en Yosa yogurt och en banan som fick duga som hungersdödare. Jag vet inte helt optimalt, men nöden har ingen lag och min mage skrek efter påfyllning!

Jag började träningen med rygg och framsida ben i gymet. Körde sittande rodd, latsdrag och raka marklyft för ryggen och benböj med boll i ryggen, benpress och benspark - ett ben i taget, för framsida ben! Stretchade ut så gott jag kunde och gick upp till receptionen för att vänta in Ciz!

När vi båda var klara för avfärd gick vi in i spinningsalen och gjorde oss redo för 30 minuter spinning följt av 30 minuter core. Spinningen idag gick oförskämt bra, trots bastu känslan i salen! Mina ben har fortfarande lite tendenser till träningsvärk, men jag tror att jag trampade ut det absolut värsta och ägnade hela sista låten till att trampa kvickt och tungt istället för att stå!

Coren var däremot tung idag, tung och seg som sirap. Det e fantastiskt hur samma pass ibland kan kännas lätt och en annan gång kännas så tungt! Det enda som var possetivt var att jag stod på tå i plankan under hela tiden, för där och endast där kände jag mig stark!

Middag
Nu har jag ätit middag och diskat undan efter mig Idag blev det något jag länge har suktat efter, närmare bestämt renskav, kokt potatis och äggröra. Tänk att något så enkelt kan vara så gott!

3 kommentarer:

Anonym sa...

trevlig träningsblogg:)

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Tack tack!

Miss Agda sa...

Låter som om du haft en bra o effektiv dag ,o bra kört på gymet, tjejen!
Jag fascineras av dina matlåderutiner. Jag vet inte ens när jag gjort en matlåda senast, någon gång 2007 kanske.... Jag & A har blivit värsta take away manniskor tyvärr, allting finns ju tillhands på fridhemsplan så det är thai-pizza-sushi-sallad-linje dag ut och dag in.... Absolut inte optimalt, men så har det blivit för oss.....

Ha en bra söndagkväll!