22 jan. 2009

22/1 - Spinning 55 minuter

Träna, träna, träna

Spinning i Hornstull
Man kan inte gå på ett nytt center två gånger utan att prova den nya spinningsalen så idag gjorde jag slag i saken! 55 minuter spinning var bokad i Hornstull och jag infann mig på utsatt tid!

Idag gick de 55 minuterna oförskämt fort, men tyvärr gillade jag inte passets upplägg särskillt mycket. Det kändes mer som ett gult förkoreograferat pass än ett blått "lite tuffare" pass, men eftersom jag kände mig stark och satt ganska bra till i ett hörn, körde jag efter en stund lite som jag ville! La in lite "spurter i uppförsbacke", lite längre stående partier och såg till att jag inte "vilade" så länge som de andra gjorde mellan pulstopparna, allt för att få lite flås i passet!

Men, och det var det viktigaste, jag kände mig nöjd efteråt eftersom jag var både svettig, anfådd och glad när jag klev ut ur salen!

Å så måste jag bara säga att jag gillar den nya varianten av spinningscyklar som finns på de nya och renoverade centren! De är öförskämt bekväma, väldigt lättcyklade och man kan ställa in sadeln riktigt långt fram så även en pygme som jag når och kan sitta helt rätt på cykeln. Det enda lilla minus är möjligen att hållaren för vattenflaskan sitter på styret istället för nere på cykeln!

Middag och avokado problem!
Nu har jag ätit min middag som idag bestod av lax, coscos och keso. Jag skulle även och hade köpt hem avokado, men eftersom det verkar vara helt omöjligt att få tag i några som man kan äta just nu, hamnade den tänkta halvan i soporna istället för i munnen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Kom på min morgonklass i Hornstull. På måndag blir det intervaller i massor! :) /Charlotte