5 mars 2008

Onsdag 5/3 - en lång kväll på gymet!

En rejält varierad träning med inslag av skitprat!

Styrka - Spinning - Styrka
Så va det åter dax för att dra på sig träningskläderna och bekänna färg! Idag bar det iväg till SATS Odenplan där gymet ligger långt under gatuplan och man känner sig som en liten murvel!

Jag startade kvällen med lite (med betoning på just lite) uppvärmning och gick raskt över till ryggträning. Lastdrag, sittande rodd och ryggresningar blev det, sedan hann jag med att slita lite med bröstmuskulaturen där det blev bröstpress och snedpress, båda i maskin (det va så mycket folk i delen med smith maskinerna, så jag orkade faktiskt inte vänta)!

Sen slog klockan spinning! 55 blåa minuter stod på schemat och jag va taggad. Nu blev det tyvärr inte så lyckat som jag hoppats på. Som jag sa till Puma efteråt, det e lite synd att man e så bortskämd med bra instruktörer, variationen försvinner jue! Men nu e det ju så att jag e bortskämd som sagt, å denna instruktör kom inte upp i nivån som jag är van vid *s* Passet kändes mer som ett gult pass än som ett blått, det va mycket pekpinnar och väldigt lite känsla. Men visst blev jag svettig ändå och tillslut stängde jag av öronen och körde mitt eget race!

Efter spinningen mötte jag som sagt upp Puma, som stod och nötte på löpbandet och under tiden hon sprang klart sina 30 minuter, körde jag klar min styrketräning. Armar och axlar återstod och jag försökte verkligen krama ut allt jag hade ur musklerna idag. Körde Hammercurl med rep och omvänd puschdown. Lyft åt sidan med hantel, för axlarna och som vanligt med droppsett i slutet. Rundade av med drag mot hakan med lös stång! Svettigt va det vill jag lova!

Tyvärr va det tillslut löjligt mycket folk i gymet, å jag e ju van vid ett nästan folktomt gym på jobbet, så när mina plannerade övningar va slut, la jag ner och försökte hjälpa Puma lite när hon lyfte hantlarna!

BodyBalance
För att avrunda denna kväll avslutade vi träningen med BodyBalance. Idag va det ett nytt pass och det kändes lite svårare än det förra. Men jag tror det är bra för mig med rörligheten trots att jag bitvis tycker det e supertrist med hundar och krigare!

Sammanfattning
Det blev en lång träningsdag idag. Ca 3 ½ timme var jag på gymet och säg att jag svettades i 3 av dom! Lite för långt för att vara idealiskt, speciellt med tanke på närman kommer hem och när man får i sig middag. Men ibland funkar det! Det va roligt och varierat samt att det alltid är roligt att prata strunt och träna tillsammans med Puman!

TACK
Å så måste jag bara tacka så hemskt mycket för ert stöd i min Nikotinmatch! Ni anar inte hur mycket det betyder för mig att jag vet att ni håller på mig! Idag leder jag med 4-0!

3 kommentarer:

Susanna sa...

Wohoo för dig :)

Karin sa...

heja heja, bra jobbat med nikotinkampen!

3 timmar på gymet? Du kan också sälla dig till de galnas skara ;)

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Hahah nja... inte riktigt än va Karin, det finns dom som e myyyyycket galnare än jag *tittar upp i taket och letar efter stjärnor*