14 mars 2008

14/3 - Styrketräning

Eftersom underteckand ska på 35 års kalas på lördag, va det lika bra att få söndagens träning avklarad, redan idag!

Bröst - triceps - axlar
Benen är fortfarande inte med mig, jag stapplar omkring som, vad va det nu marathon Mia sa, en transvestit för första gången på höga klackar å då mina vänner har jag gymnastiksor på fötterna! Å ja, precis så ser jag ut! Men vad gör det när det är överkropp som skall tränas i gymet? Inte ett dugg! Bara att masa ner sig själv i gymet och köra på!

Idag tog jag samma pass som jag och Puma körde igenom i söndags, dvs bröst - triceps - axlar och jag gjorde nästan samma övningar! Bytte ut supersettet för bröstet (hantelpress/bröstpress med hantlar) mot Snedpress i smith och Bröstflyes med hantlar! I övrigt, allt annat lika! Eller nej nu ljuger jag igen, hantelflyes:en, mina älsklingar när det kommer till axelträning, var jag tvungen att sänka vikten ett kilo! Det gick nämligen inte annars! Men det är sådant som händer och ibland e man inte lika stark som man va förra veckan!

Övningarna var således: Bänkpress och sned bänkpress i smith samt bröstflyes med hantlar för bröst. Puschdowns med med rakt grepp/omvänt grepp och rep samt kickbacks med hantel för triceps. Drag mot hakan i superset med axelpress med "lös" stång och avslutningsvis Hantelflyes för axlarna. Hantelflysen var som vanligt först en vanlig runda sedan i droppsett vilket gör att det svider mysigt i musklerna precis innan duchen!

Nu hoppas jag att värken i benen vill släppa taget och att klockan snart går mot 14.00 eftersom jag då tänker börja tänka på att ta helg! Så det så!

Inga kommentarer: