4 mars 2008

Den jävligaste matchen hittils! 3-0 till mig!

Sockermatcher och träningsmatcher i all ära, den här matchen är nog nått av det jävligaste jag varit med om!

Nikotinist!
Jag är nikotinist eller fel av mig, jag VAR nikotinist! Det är ingenting jag är stolt över och det är ingenting jag har nämt i denna blogg förut! Men om sanningen skall fram så har jag en tät relation med "vuxen nappen" (dvs cigg:en) och har sett den som min vän i vardagen! Folk i min närhet har frågat om jag inte ska lägga av, men jag har alltid hävdat att jag inte har nått kul kvar och tänker röka tills jag bestämmer mig för att skaffa barn!

Men så har tanken grott inom mig, vill jag verkligen hålla på med det här? E det värt det? NEJ, självklart inte! Å så bestämde jag mig! Så från och med i söndags går jag en match mot farbror Nikotin och i skrivande stund leder jag med 3-0! Dock med vissa biverkningar! Just nu har jag världens sämsta humör, jag är sugen på att stoppa nått i munnen hela tiden, jag tuggar Stimorol så att käkarna blöder och Läkerolasken måste hela tiden ligga i närheten!

Hemma kan jag inte sitta i vardagsrummet, jag har svårt att dricka kaffe på morgonen och att vänta på bussen i morse var olidligt! MEN det går över, det måste gå över! Va fan, har andra klarat detta så kan väll jag. Sen att jag mentalt bara tar en paus, att tanken på att aldrig mer skrämmer mig och istället säger jag att jag visst får, men inte nu!

Så, om jag är snäsig, inte svarar i telefonen, muttrar något ohörbart eller e lite sur i tonen i mina mail så vet ni vad det beror på! Det är inte för att jag är arg på Er, nej det beror på att herr Nikotin kanske har en bra timme eller minut! Men jag tänkter inte ge upp, den här matchen tänker jag vinna! Så det så!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Om soffpotatisen Pernilla börjat träna och kommit i form så borde det här va en enkel match! Jag vet att du kan! Du får avreagera dig på mig om du vill!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

hahahah tack gumman! Jag ska ha det i minnet om jag behöver det *skrattar*

Anonym sa...

Du är KANONDUKTIG som tar tag i detta! Jag måste oxå göra slag i saken men drar ut på det hela in i det sista... *skäms&rodnar*

Lycka till, Nilla - du grejar den här matchen!!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Ja Susanne, vad ska jag säga... lätt e det inte *tittar surt ut genom fönstret* men va fan, det måste ju gå! Å vet du, klarar jag av det... så fixar du det me!

Löpning & Livet sa...

Va bra av dig att sluta! För det kommer du ju såklart att lyckas med!! jag ahr ignen aning om hur dåligt man mår men att försöka fokusera på hur bra du komemr må sen när du är "fri" kanske kan hjälpa lite? Eller inte :) Man kanske helt enkelt måste gå igenom den där jobbiga perioden med dålig hummör och abstinens, men du kommer ju i vilket fall som helst komma ut på andra sidan som en starkare människa! Tänk vilken bedrift att klara av att sluta!! :)

Karin sa...

Heja heja! Du kommer fixa det! Tänk bara på vilken boost i konditionen du kommer få när du slipper giftet! Du klarar det! =)

Sofy sa...

Grymt inititaiv tjejen!!! Ge det ett par veckor, du fixar det säkert! Kram

Sus sa...

Tredje dagen är riktigt bra! Träna mer och få endorfin kickar så tänker du mindre på cigg.

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Tack tack snälla ni! Jag lovar att kämpa allt jag kan, och med ett sånt här stöd är det svårt att verkligen inte ge allt man har!

Tusen och åter tusen tack!