9 nov. 2007

Fredag, vilken härlig dag!

Äntligen fredag, eller kanske TGIF!

Sliten
Den bästa stunden på veckan enligt mig är när man går hem från jobbet en fredag eftermiddag och vet att man har en hel helg framför sig helt utan måsten! Det är som att ha en öppen oskriven bok framför sig som man kan fylla med precis vad man vill! Med tankar, funderingar, hopp och önskningar! Livskvallité och njutning på hög nivå!

Den här veckan har faktiskt varit rätt lång! Det hör inte till vanligheterna då jag brukar tycka att det mest är måndag och fredag hela tiden. Det kanske beror på att jag känner mig lite sliten. Jag har haft en lurande förkylning i kroppen hela veckan som inte riktigt har bestämt sig för om den skall förpetsta mitt liv eller likt björnen som vaknat för tidigt, gå tillbaka till sitt lilla ide! (självklart hoppas jag på det sistnämda) Men nu är det som sagt var fredag och en helg står för dörren!

Träning
Innan jag ska ta helg ska jag självklart träna lite! Och döm om min förvåning, när jag vaknade i morse kunde jag faktiskt röra både armar och ben. Jag trodde verkligen att det skulle vara värre! Så idag skall jag köra andra varvet med styrketräningens "tuffa vecka" , men jag hoppar över benen! Dom behöver inte mer efter gårdagens cirkelträning, där dom fick så dom tålde i både omvänd och vanlig finne samt grodhopp, knäböj och allt annat tok vi fick utstå!

Inga kommentarer: