6 nov. 2007

Att slåss mot sig själv!

Ibland e man kaxig och vinner, ibland inte!

Body Combat
Förra veckan var jag och Puma på Body Combat! som jag skrev redan då så va klassen rolig men det där DET fanns inte där. Vis av den erfarenheten begav jag mig idag till Friehemsplan för att köra en Body Combat klass mest för att faktiskt ge det en till chans men även för att jag tänkte att så jobbigt va det ju inte å jag känner på att röra på mig lite så där lagom! Jag hade FEL!

In i salen kommer en liten tjej sprutade av energi och redan vid uppvärmninen, även fast den va lika (och ja det va det ända som va just lika) som förra veckan, kände jag att detta är något helt annat! Sen föjde 40 minuter av enerrgi, slag och sparkar. Jag hoppade runt, slog och efter varje låt klappade jag händerna (likt alla andra) av både lycka och utmattning! Det var en helt annan klass, ett helt annat driv och en helt annan nivå på träningen! OCH framförallt, det var hur kul som helst!

Där fick jag för att jag inte körde armarna idag och med lite mer rutin kommer det nog bara bli både roligare och jobbigare! Visst, boxningen ger en annan nivå av utmattning, men detta va ändå riktigt riktigt kul!

Träningsverken
I morgon ser jag fram emot träningsverken som bör infinna sig efter dagens träning! Men jag har gjort allt jag kan för att minimera den så gott det går, både med extra stetch och mycket mat! Och mitt tjat om att jag hade ont i höftböjaren på höger sida, var nog lite fel. Det sitter i framsidan men väldigt högt upp kände jag när jag försökte sträcka ut just den muskeln!

Vid en summering har jag idag klarat av dryga en timmes styrketräning (exkl. uppvärmning och stretch) samt ett 55 minuters pass Body Combat! Jag är nöjd!

2 kommentarer:

Puma sa...

kul kul! jag vill också!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Klart du SKA me! Det va som sagt hur kul som helst! Å galet! Hahaha där fick jag för att ja va kaxig!