8 nov. 2007

Blod, svett och träningsverk

Tänk att gammal hederlig skolgymnastik kunde vara så jobbigt!
PT-Cirkel
Då var det gjort! Precis hemkommen med både proteiner och kohlhydrater skvalpande nere i magen sitter jag i soffan som en våt fläck och en urvriden trasa! Men jag har skäl att känna så, jag har varit på cirkelträning! Ni vet sånt där som vi höll på med i gymnastiksalarna i plugget när man blev indelade i små grupper och sedan rotera mellan stationer! Jag kan meddela att det var svettigt, jobbigt men KUL!
Jag va på SATS i Liljeholmen och det var Marie som höll i passet. Hon e en riktigt skön typ som jag innan har kört Muskel för innan. Inga krussiduller och konstigeheter där, utan bara rakt på! Hon var även väldigt bra på att gå runt och "skälla" lite på oss när man inte trodde att man orkade mer. Ni vet precis så där lagom så dom små hornen växte fram och man kan ta i det där lilla lilla extra som ger en kick både vad gälle själförtroende, adrenallin och endorfiner!

Vi fick bland annat roa oss med grodhopp, boxning, armhävningshopp och rygg resningar och mycket mycket mer! Efter ett varv va det sedan dax för konditionsträning för att sedan göra två varv till med nya övningar. Första varvet var varje stopp en minut, de andra va 40 sekunder var! Mer än tillräckligt kan jag meddela och jag fick återigen bekräftat att jag har väldigt dålig kondis! Nu säger ni säkert, vadå du kör ju spinning, men det e en helt annan kondition mar får upp där, de här var något helt annat!

Nu återstår bara att varva ner för att sedan hälsa på kudden och invänta morgondagen, en morgondag med nya utmaningar och svettdroppar!

2 kommentarer:

Puma sa...

Kul kul! Är det något du kommer gå på igen? Är det hon Marie med dialekt? (haha vilken kass beskrivning)

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Nej det är inte hon med dialekt... tror iof att dom kallar henne Mimmi...
Kanske jag går igen, å gör jag det vill jag ha med dig *skrattar*