5 okt. 2010

Nedräkningen har börjat!

Nu är det snart nära! Nära till nästa invägning på torsdag och nära till jag får börjar tugga! Ni anar inte vad jag längtar!

På torsdag har jag gått på Itrims Rivstartprogram i tre veckor det vill säga så länge man får ligga så lågt i kaloriintag!Rivstartsprogrammet innebär att man bara dricker/skedar i sig sin näring i form av shakes eller soppor och jag ligger på 600 kcal/dag. Men på fredag blir det skillnad!

På fredag får jag återigen börja tugga på bars, både lunch och mellanmålsvarianten men även börja äta de speciella måltiderna som finns att köpa på Itrim. Och hur tråkigt frystorkad mat och bars kan låta, så ska jag villigt erkänna att jag längtar! Bara känslan att få tugga igen, att känna smaken av något annat än soppor och framförallt att få lite mer att välja på!

I och med detta kommer jag att öka kaloriintaget till 800 kcal/dag. Det kan tyckas lite, men jag tror och hoppas att jag kommer känna skillnad. Detta trots att kroppen just nu verkar ha börjat vänja sig med dagens intag och faktiskt levererar ganska bra ändå!

itrimmatPå fredag ska jag botanisera bland dessa! 

På torsdag är det även dags för vägning. Jag är spänd på hur det har gått under dessa två veckor sen jag senast vägde mig! Visst, jag har gått ner, det vet jag! Men hur mycket? Har jag lyckats spränga 70kg vallen? Har jag lyckats spränga 10 kg viktnedgång? Jag har faktiskt ingen aning om hur det har gått, så det ska bli väldigt spännande att se!

Så nu hoppas jag att onsdagen raskt stökas över så det kan bli torsdag och sen fredag!

2 kommentarer:

Luiza sa...

Tack för din varma och mycket stöttande kommentar!!!
Det gör mig så varm att folk man inte känner går in och peppar, orkar skriva, orkar bry sig!!!
Tack!

Har kikat runt lite hos dig, och måste få säga att du är fruktansvärt duktig!
Kul att du ska få börja med barsen och de andra rätterna snart =)!

Ha en fin dag!
Kram

Suzan sa...

*håller tummarna!*