24 okt. 2010

Min lördag!

Vad gör man en lördag morgon klockan 9? Man kan sova sin skönhetssömn, äta en lång och härlig frukost tillsammans med någon/några man tycker om eller så kan man träffa sina vänner för ett träningspass vilket var precis det jag gjorde!

Lördagen startade således med Itrim träning med J och H, fortsatte med en sväng bland affärer och avrundades med en kaffe och massa fnitter!

På kvällen var det sedan tid för den årliga traditionen CousCous fest och jag hade ingenting att sätta på mig! Men efter att ha snurrat otaliga varv extra (efter kaffet) hittade jag tillslut ett “fodral”!

Svensson i fodral Svensson i fodral!

Det var med ganska höjda ögonbryn min syster, som kom över innan kalaset för att fixa till håret, såg på mig när jag krånglat de ovan nämnda klädesplagget på min kropp! Hon utbrast spontant “Det e första gången jag ser dig i ett fodral, men det sitter som en smäck!”

Kalaset blev som vanligt otroligt trevligt och det var väldigt roligt att träffa alla igen! Framförallt fröken Erika och hennes gosiga bebismage! Nu hoppas vi bara att Erica och syster kan föda sina små den 12 eftersom det skulle bli ett så coolt personnummer då!

8 kommentarer:

Terese Alven sa...

Du e jättefin :-) kram

Lotta sa...

vilken pingla!!! *visslar*

AC sa...

Helt fantastiskt! Från förtiminus till trettioplus på några futtiga veckor. Grattis!!!!

Det går inte ens att vara avundsjuk- jag är duktig på det annars- du har kommit så långt på ren jävla vilja. Imponerande! Och inspirerande!!

kram!

Träningsglädje sa...

supersnyggt nilal!

ÄtaTränaKämpa sa...

Vad SNYGG du är!

Anonym sa...

Jattesnyggt!!!
Jennie

Anne sa...

Du ser jättefin ut!! Wow, det syns att du har gått ner. Jag har gått igenom Xtravaganza och senast LCHF men blev till slut äcklad av allt fett. Är sedan 2 mån. med i Viktklubb.se och det fungerar toppen. Kan äta allt så länge jag har koll på energi in och energi ut.
Tränar löpning och core.

Ha det bra!
Jag följer din resa med stort intresse.
Mvh Anne

Silverscreen sa...

Supersnygg! :D