18 okt. 2010

Är huvudet dumt får kroppen lida!

Ibland ska man lyssna på kroppen och magkänslan och inte på envisheten. Att man aldrig lär sig!!!

Träningsväskan var packad och medtagen till jobbet och det var egentligen bara därför jag gick och tränade efter jobbet. Jag bortrationaliserade spinningskorna i morse, vilket va ett dåligt val då jag verkligen kände för lite spinning i eftermiddag. Men, är huvudet dumt får kroppen lida och jag åkte till Itrim vid Norra Bantorget istället!

Jag motiverade besöket med att dom kanske hade “meal baren” som inte är choklad, vilket dom så klart inte hade, och när jag ändå var där kunde jag lika gärna träna!

Men fy så illa det gick! Motivationen var på minus, känslan var på minus och jag var egentligen inte där mentalt utan bara fysiskt. Då blir träning varken kul eller effektivt!

Det som dock var kul va att dom hade en “drag till hakan för axlarna maskin” som jag inte testat förut och den var galet effektiv! Satan va det sved i mina svaga små axlar!  Jag fick även prova på nån sorts rodd variant och lite annat smått och gott!

Men som sagt, träningen och effektiviteten gick verkligen inte upp på någon topplista! Jag får ladda för imorgon istället då jag ska få leka ihop med Sara och Jessica! Då jävlar ska jag både vara närvarande och ha riktigt riktigt roligt!

Inga kommentarer: