15 okt. 2010

PR jippo… eller?

Efter en lång och hektisk arbetsdag som avslutades med en PUB i jobbets matsal, hetsade jag vidare ut på nya jaktmarker. Det skulle firas en 5-åring och inte vilken 5-åring som helst utan Spotlight PR:s 5 års kalas!

Men jag är ledsen, det spelar ingen roll hur mycket bubblor och mat man bjuder på, är man inte serviceinriktad, tar hand om sina gäster och ser till att ta vara på det tillfället, blir det liksom inte bra!

Jag säger INTE att jag velat ha någon som stod och höll mig i handen, men ett “Hej, vad kul att se dig. Välkommen hit!” hade varit trevligt!

mingel Har def. för korta ben och låga klackar
för att passa in i PR svängen!

Nu gick det definitivt ingen nöd på mig då jag var tillsammans med Lotta och vi fick ett par timmar att prata skit och komma ikapp. Men efteråt konstaterade vi båda att det nog va lite synd att dom missade på lite för många plan.

Nu skall jag säga till deras försvar att jag själv kunde tagit kontakt. Men när klimatet i den otroligt fräscha lokalen mest bestod av människor som redan kände varandra (media/PR branschen är ju inte så stor) är i alla fall inte jag så kaxig så jag bara stolpar fram.

MEN, maten var visst kalas, bubblorna i glasen flödade och människor va glada och jag fick prata strunt och skratta en stund! DET va väldigt trevligt!

2 kommentarer:

Åsa sa...

Trist. Ni måste ha varit coolaste brudarna på plats. Trevlig helg! Kram

Lotta sa...

Bra summerat! :) Oavsett miljön så var sällskapet på topp! Kul att se dig!!