7 okt. 2010

Fan, fan, fan!

Usch! Det gick inte alls om jag ville idag. Istället känns det som en bakslag och nederlag! Jag hade bara gått ner 1 ynka kilo på två veckor av VLCD kost! 1 kilo är ju liksom INGENTING!

Men, för det finns faktiskt ett men, jag har gått ner 1,3 kilo i fett och faktiskt ökat 1 litet gram i muskler! Det är i all tristess ett ljus i mörkret!

Jag frågade självklart min gruppledare om HUR och VARFÖR, självklart får jag svaret: men det e bara för att du tränar så mycket! Så återigen får jag “betala” för att jag tränar! Detta är så irriterande! Ibland vill jag bara lägga ner träningen och fokusera på vikten så det händer något även fast jag vet att det är fel!

Så nu gäller det att fokusera på det positiva!

  • Jag har krympt i kroppen. Idag kommer jag med lätthet i ett par byxor i storlek 38-40 vilket jag inte gjorde för en månad sedan. och jackan som va liten för 2 veckor sedan sitter som en smäck
  • Jag har inte ätit godis/sötsaker sedan den 6 september, dvs över en månad! Det måste va rekord!
  • Dubbelhakan finns kvar, men den e betydligt mindre!
  • Jag kan nu börja köra lite högre intensitet på konditionsträningen då jag får i mig lite mer energi!

Så nu gäller det att ta nya tag, se framåt och glömma motgångarna! Jag får intala mig själv att jag tar platån nu och inte sen! Kommer jag över det här kommer resten går som en dans!

7 kommentarer:

Ciz sa...

När du sansat dig lite så vet jag att du kommer komma ihåg att vad vågen säger är inte hela sanningen. Jeansen talar mer sanning. Och du kommer ju hellre i smal-jeansen än står på vågen hela dan och ler...

Lingonvecka kanske?

Ciz igen sa...

...dessutom är väl -1kg en medgång och ingen motgång?

Ciz, nu lite upprörd sa...

Å nästa gång om 2 veckor kanske du gått ner 3-4 kg och inte ens fattar vad du har gjort...kommer du inte ihåg vad som händer om man äter FÖR LITE? Jo man minskar förbränningen...

Lotta sa...

Nilla, Nilla, Nilla.. SKIT i vågen, titta desto noggrannare på centimetrar och jeansstorlekar!!

kram

Em Löfgren sa...

nämen nilla! Nu måste jag skälla på dej! Ner i fett och upp i muskler, hallå, det är ett HALLELUJA MOMENT FÖR SJUTTON!! Om du lyckas med det är dte ju guld! kolla kläderna! kolla dina jeans! kolla spegelN! vad sjutton spelar vågen för roll då!! Träna som fan och käka bra och du når dina mål! Du gjorde en grym vecka Nilla! Våga inte säga annat! =)

AC sa...

Funderade lite över det där med vikt när jag cyklade hit imorse. Min teori är att man som "vanebantare" har blivit itutad att hålla koll på kilona, hur fel tänkt det än är. Lite som alla de där lightprodukterna jag körde med för tio år sen... Dessutom- förr i världen fanns bara vikten att ha koll på. Sen kom BMI och midja-höftkvot och midjemått och nu maghöjd. Det ÄR inte kilona som avgör!!!

Du har utmanat en massa laster (typ godis) och du har återvunnit en garderob. Det är SÅ bra jobbat. Dessutom har du gått ner en hel del kilon. Eller hur!!

Hejja, hejja, hejja!!!!

fru Tassdal sa...

Kolla kolumnen för vatten. hur jämför den med förra gången?
Jag tycker iaf att du är fantastiskt duktig!
Kram!