8 okt. 2010

Naprapatbesök bokat!

Nu har jag äntligen fått tummen ur och beställt tid hos naprapaten! Måndag morgon skall jag gå och kolla upp min höft/rumpa för att få klarhet i vad det är som gör så förbaskat ont efter tillexempel promenader!

Det är klart jag har mina funderingar om vad som är galet. Det kan ju bland annat ha någonting med det här att göra:

vriden fot Min fot vrider sig utåt om den får välja själv!

Men det ska bli skönt att få någon expert som tittar på det och framförallt vad man kan göra åt det!

Tack söta Milla för tipset om Naprapathögskolan! Lätt att få tid och till en skaplig kostnad dessutom!

1 kommentar:

Miss Agda sa...

Bra att du bokat tid nu. Kom ihåg att om du inte skulle vara nöjd med den naprapat du får så är det bara att byta till nästa gång för det finns många som är riktigt bra. Och när du väl hittat en bra så fortsätt att boka tid till samma person. Ju högre årskurs, desto bättre kunskaper har de såklart och det finns alltid lärare på plats som kommer och tittar på en om man har större problem. Jag håller tummarna att det går bra!
Ang din viktnedgång så förstår jag att det känns tråkigt, men FÖRSÖK att tänka bort vågen och njut av att du faktiskt kommer i smaljeans nu! Jag har slängt vågen för länge länge sedan eftersom jag inte väger speciellt lite pga att jag tränar en hel del -vill inte bli ledsen pga en siffra, det vore onödigt. Spegeln, kläderna och resultaten på gymet eller i löparspåret brukar tala bäst/mest sanning, vågen kan vara vilseledande.
Stor kram och njut av helgen!