4 okt. 2010

Träning men flyt

Efter en lång och stressig dag va det skönt att ställa ner väskan på Itrim och köra skiten ur sig på ett träningspass! Visst, det är långt ifrån samma känsla som på ett spinningpass, där jag verkligen blåser ut skallen, men det va det bästa som kroppen orkar med just nu! Eller….

Idag va det lätt, kändes lätt och jag hade i princip hur mycket som helst att ge! Jag svettades och frustade, hoppade och studsade. Men ändå kändes det  att det inte fanns något som kunde hindra mig att köra vidare! Pulsen steg till oanade höjder men vad gjorde det? Jag kände mig stark!

Så istället för de “vanliga” tre varven, blev det fyra och i stället för att varva ner mot slutet, varvade jag upp! Idag va jag helt enkelt odödlig! Å tanken på ett Pia-pass kom upp i huvudet. Jag kanske fixar det trots allt?!

Väl hemma kan jag nu börja fundera på hur det kommer sig att jag kände som jag kände idag. Jag äter ju fortfarande endast 600 kcal/dag så kroppen borde inte svara som den gör på träning. Men, den kanske börjar vänja sig samtidigt som den faktiskt blir lättare och lättare! Jag har inte lika mycket att släpa på och det gör väll skillnad det med!

Så nu ska jag njuta av den här kvällen med lite mat och lite slötittande på TV. I morgon vänta nya roliga saker så det gäller att vara utvilad!

2 kommentarer:

Johanna sa...

Härligt att läsa!!

Sofy sa...

oj 600!!?? hade ingen aning om att det var så lågt, det är ju---- helt extremt. Hur länge ska du ligga där?