13 okt. 2010

Kontroll!

Jag ställde mig på vågen ikväll, trots att jag inte borde Men efter förra veckans “bakslag” vill jag ha lite koll! Jag vet ju hur min kropp fungerar och funderade om det behöves en chock för att få den att reagera igen!

Kvällens vägning visar dock på exakt samma siffra som i fredags. Detta trots att jag är svullen som värsta Barbamamman och har säkert samlat på mig ett kilo i vatten! Det är dagarna före mens som är boven i dramat!

Så jag skall hålla ut till helgen och se om det släpper! Gör det inte det blir det en chock höjning en dag för att sedan gå tillbaka till det “normala”. Jag vet att denna metod inte är den som man förespråkar, men å andra sidan så är det så min kropp fungerar!  Å vill man (jag) få resultat så får man använda just de metoderna!

Nu finns det dock ett dilemma. Allt beror på vad naprapaten säger på fredag! För att det  skall fungera, måste jag få träna på som vanligt nästa vecka! Annars fungerar det inte alls!

3 kommentarer:

Ciz sa...

Tänk på att detta är bara en enda vecka, en enda, av många hundratals som följer...tusentals..det gör inte så himla mycket om planerna inte blir som man tänkt. Det är en ny vecka nästa vecka. Och tänk på det stora hela hur det var för 10 år sen, jämfört med idag..och jämfört med vart du kommer vara om 10 år. Du är fantastisk!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Tack tack tack söta Cissi!

Anonym sa...

Tips på ett välgörenhetslopp som går av stapeln nästa helg. www.aidsloppet.se

läs även vad SvD skriver:
http://blogg.svd.se/maratonbloggen?id=20904

/susanna