19 okt. 2010

Funktionellt med Jessica och Sara!

Det var tur att jag i fredags hade bokat med Sara att vi skulle träna Funktionell träning med Jessica idag. Om jag inte hade gjort det hade jag och mitt extremt trötta huvud åkt raka vägen hem. Istället fick jag 60 minuter galet rolig, men knepig träning för bästa Jessica Clarén!

Funktionell träning
Egentligen tror jag att vi alla skulle behöva mycket mer av sådan här typ av träning. Till exempel för oss som sitter framför datorn hela dagarna eller för andra som lyfter tungt i jobbet. Att klara av vardagslivet och ha en stark kropp som kan hjälpa istället för att stjälpa, är väll något vi alla borde sträva efter!

Dagens träning var verkligen kanon men krävde både koncentration, styrka och lite jävlar anamma! Övningar som känns lätta i början kan bli ganska knepiga efter en stund och det där med balans e ju inte riktigt min grej redan från början så om man lägger till vridningar, vikter och kombinationer. Ja då blir det på en gång svårare!

Trio på WCTrion på WC,
som ni ser tar Sara kortet!

Jessica var som vanligt kanon som instruktör! Pedagogisk, inspirerande och fantastisk på alla sätt och vis! Och att sedan få sällskap av coola Sara gjorde det hela inte sämre! Det va verkligen grymt kul och klassen formligen rusade iväg och innan jag visste ordet av så va det slut!

Visst, vissa delar var fruktansvärt tunga för mig, speciellt efter ett antal repetitioner. Jag märker med besked att kroppen inte har så mycket energi att arbeta med, men den svarar ändå förvånansvärt bra! '

Men, och jag skulle ljuga om jag sa något annat, jag längtar verkligen efter att inte begränsas av kroppen och orken igen. Att kunna vrida ur varenda muskel och sätta pannbenet på prov! Men den tiden kommer även den, om ett par veckor eller så!

I morgon får jag istället njuta av den träningsvärk som redan börja smyga sig på i min kropp!

1 kommentar:

Terese Alven sa...

Låter härligt! Njut av träningsvärken.