25 mars 2009

Träningsdate

Det värsta med att äta halstabletter är inte att man äter massa "godis" som man inte borde utan för att allt man köper idag är sockerfritt. Min mage gillar inte sockerfia godisar och protesterar med att bråka något kopiöst! Vi pratar RallyKalle här alltså! Så efter jobbet så ska minsann se om jag inte kan få tag i halstabletter som INTE är sockerfira!

Snart, snart, snart har jag träningsdate med Sara och jag längtar! Jag har ju inte träffat henne på typ en månad eller så och vi har massor att tjattra om! Om det sen e smart att träna med ond är hen helt annan sak! Jag har sagt det förr och säger det igen, jag har inte tid att bli sjuk just nu! Sen får dom vita små prickarna i halsen komma bäst dom vill, jag tänker ändå mörda dom med Whisky i morgon!

Och på tal om Whisky! I morgon åker jag och några mer mer eller mindre galna kamrater på Rock Kryssning! Jag har haft enorm klädångest över detta då jag inser att det inte kommer att duga med att rassla in med ett par rosa Nike skor och ett par ljusa trasig jeans! Men så kom jag på det, jag har ju faktiskt en endaste liten hårdrockströja hemma som det står Opeth på! Hallå, då kan det väll inte gå fel?

Inga kommentarer: