3 mars 2009

PT träning 2/18

När man inte tror att man orkar mer, skrik lite så orkar du mer!

PT träning 2/18
Eftersom jag och Erick har haft 2 veckors uppehåll skulle vi "börja från början" idag igen, från noll liksom. Nu blev det inte så, men det är ju en helt annan historia!

Vi körde igenom kroppen ganska bra idag, men det största fokuset låg på ryggen (både latsen och övre ryggen) samt baksida axel där det visade sig att jag va löjligt svag. Jag fick även plåga magen ganska rejält och jag kände verkligen att jag slarvat med min core träning på senaste tiden så nu måste det bli uppstramning och skärpning (tar mig själv i örat)!

Träningen idag bestod av supersett av olika varianter där en del var "rena" styrkeövningar och den andra med cetelbells! Å jag säger bara en sak, oj så slitsamt det var! Det va till och med så illa att när vi i slutet av passet skulle köra slut på det sista på löpbandet, gick det inte! Jag hade ingenting kvar, det va helt tomt och Mr PT fick snällt konstatera att energin var slut! Men jag fick godkänt ändå, jag hade ju givit allt fram till dess!

Jag undrar även om jag skrämde iväg någon från gymet under mitt pass eftersom jag grymtade ganska högt ganska många gånger idag. Jag svor och skrek medans Mr PT bara skrattade! Men som jag sa efteråt, det finns ju ingen mening med att mesa! Nä hellre tar jag i tills jag stupar än att känna att jag har krafter kvar när jag går därifrån! Och jag lovar er, idag skakade jag i hela kroppen när jag var klar! Jag skakade så mycket så en av de andra PT:na (en tjej) som mötte mig inne i omklädningsrummet kom fram och sa att jag hade kört på hårt och att hon tjuvkikat på vårt pass då hon hört mig grymta! Roligt, roligt!

En annan sak som var väldigt roligt var att jag idag fick en komplimang över att jag har tappat i vikt och när det kommer från Mr PT värmer det extra mycket ska ni veta!

Pulsklockan!
Så vad säger då pulsklockan efter de första riktiga passet?
Snittpuls 149 (81%)
Maxpuls 180 (98 %)
Nu litar jag inte riktigt på procent talen eftersom dom är uträknade utifrån de "Fitnesstestet" som mäter vilopulsen och sedan räknar ut maxpulsen, men det ger ändå en hint om hur det låg till!

Något som var roligt var att att Mr PT hela tiden höll koll på min klocka och talade om för mig var jag skulle ligga! Allt över 160 bpm och jag var godkänd, hamnade jag under muttrade han lite om att jag inte tog i och vikten/motståndet blev med änns tyngre! *s*

3 kommentarer:

Anonym sa...

:)

Alexandra sa...

Tack så mycket! :) Men vart i html´en la du in den? :)

Härligt träning du.. ;)

Miss Agda sa...

Grymt bra jobbat!!!