11 mars 2009

Återhämtnings spinning!

Först skulle jag köra spinning med Pia, men då kom ett eländigt möte ivägen. Sen hade jag planer på Andreas 75 minuters pass, men där fick jag ingen plats. Det slutade med ett ganska behagligt återhämtningspass i Hornstull!

Natten
Inatt vaknade av att det krampade i framsida lår på höger sida Det gjorde jävulskt ont och kändes nästan som sendrag i muskeln! Jag fick gå upp ur sängen och försöka stretcha ut och göra det bästa av situationen, men det va inte helt lätt att få ordentligt tryck själv! När jag däremot vaknade av väckarklockan kändes ingenting och jag undrade för en sekund om jag hade drömt, men såg sedan spåren av stretchbandet på golvet och mindes hur det var!

Spinning
Med detta i bakhuvudet samt ett eländigt möte mellan 16-17 som förstörde planen om Pia spinning blev det ganska svårt att välja träning idag. Det slutade i alla fall med ett 55 minuters pass i Hornstull. Jag placerade mig längst bak i salen och talade om för instruktören att jag skulle ta det lite lugnt idag och ha passet som just återhämtning.

Passet var upplagt som 3 stycken backar med återhämtning emellan och jag försökte verkligen hålla tillbaka och låta benen bli varma men inte överjobba! Jag lyckades väll sådär men höll i alla fall tillbaka lite i de tuffaste partierna.

Vid en titt på pulsklockan kan jag konstatera att medelpulsen låg på ca 70% och ett max på ca 85%. Så med ett facit i hand tycker jag faktiskt att jag lyckades ganska bra med vad jag var ute efter!

Efter passet körde jag mina rehab övningar för handleden där bland annat armhävningar (på knä) på kongarna ingår! Jobbigt, som sjutton men ack så stark jag kommer att bli *s*

3 kommentarer:

Erika sa...

Visst är det trist när möten kommer ivägen för planerade träningar? Nu fick du ditt pass ändå - bra jobbat!

Anonym sa...

ja det är svårare att hålla igen än att ge allt... :) men bra att du inte kom till 18-passet. skitdåligt tycker jag.

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Erika: Ja, man önskar att man kunde leva på att träna, men det blir så lite pengar över till räkningar då *s*
Sara: Ja, jag läste hos både dig och Karin, verkar ju inte helt OK om du frågar mig! Tur att ni e så kloka att ni kör ert eget race!