9 feb. 2009

Planer för veckan!

Redan en revidering.... jaja sånt händer när man inte har koll på sin kalender!

Det är måndag och det är dags för lite planering! Vad ska jag göra, när ska jag göra det och framförallt hur ska jag få in all träning jag vill? Ibland vill jag verkligen ha fler dagar och mer timmar att träna på!

Nu har vi alla bara 24 timmar per dag och 7 dagar per vecka att spela med, så det gäller alltså att prioritera rätt!

Måndag: Spinning med SuperPia
Tisdag: Morgonspinning med Terese, PTträning (1/18)
Onsdag: SatsPowerStep och SatsYoga
Torsdag: Vila
Fredag: Morgonspinning 45 minuter

Yogan är ordinerad av en viss Mr PT, så det är väll bara att genomföra och sen kan det tänkas att samma Mr har något att säga om mitt övriga upplägg, så jag får återkomma om det ändras under veckan!

Tanken är även att det ska bli ytterligare 2 stycken styrkepass, men var dom hamnar är jag just nu lite osäker på! Fredag och lördag är väll en ganska bra gissning, eller varför inte på lunchen på torsdag? Jaja, den som lever får se!

3 kommentarer:

Puma sa...

men... du får nog kolla schemat igen. du kan inte styrketräna efter yogan på torsdag för du har skrivit yoga på onsdag! snart är du lika virrig som jag har blivit...

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Oj då.... ja men det va innan jag kontrollerade kalendern tror jag.... måste åtgärdas!

Miss Agda sa...

Yoga gör så himla gott trots att man ibland bara vill köra hårt o svettas. Jag var alldeles för rastlös då jag var yngre o jobbade som spinninginstruktör o pulsen skulle bara upp och yoga var triiiiist. Men nu känner jag att jag mår bra av yogan, det tog några år...
Kram