1 dec. 2008

Dag 3 i sjukstugan

Jag är ynklig och liten och eftersom jag inte har någon att vara ynklig och liten med, får ni mina kära bloggläsare stå ut! Jag har dock den största förståelsen om ni slutar att läsa precis här!

Sjukstugan
Statusen är den samma, outfitten lika så. Den skillnaden från igår är att jag nu har lagt till ont i öronen och att hostan har eskalerat så att jag inte riktigt vet vart jag ska ta mig till. Jag har dock varit på jobbet och gästspelat en sväng på morgonen. Framförallt för att möta syster och få lite hostmedicin eftersom min vårdcentral inte hade tid för mig idag. Jag var även tvungen att åka dit för att vara närvarande, rent fysiskt, på morgonen! Men nu är jag alltså hemma igen efter att chefen beordrat mig vila och sömn.

Och på tal om sömn, inatt har jag sovit i min gungstol! Det är en sån där stor och gammal gungstol som jag fått ärva av min mormor (men ja vet mamma,det är egentligen din). Det va nämligen den enda möjligheten att få en gnutta sömn i natt, eftersom det nu är omöjligt att ligga ner utan att hosta så jag kiknar! Så att halvsitta i gungstolen med fötterna vilande i min fotölj var den enkla lösningen på problemet. Dock ska jag villigt erkänna att det inte blev allt för många timmar sömn, men fler än jag hade fått i liggande ställning.

Nu väntar jag på att klockan ska slå fyra och jag får ringa till jourmottagningen i Liljeholmen, som jag hoppas har tid för mig. Jag måste nämligen få någon som kan "punktera" inuti mina öron samt få dom att skriva ut en egen flaska latjolajban medicin. Det där med att punktera i öronen låter värre än vad det är och har man en gång haft öroninflamation vet man att det kan vara ett ypperligt alternativ med tanke på hur ont man har i öronen innan det spricker av sig självt.

Fram till fyra ska jag roa mig med dålig dag TV och det nyaste fyndet jag gjorde i mataffären nämlgen rött te med smak av blåbär och med tanke på de mängder jag förtillfället stjälper i mig, är det helt klart en bonus att det är helt koffeinfritt!

Inga kommentarer: