19 dec. 2008

Hur man får ett helt gym för sig själv!

En sväng på stan, en middag och så avslutade vi med lite träning!

På prommenad, genom stan!
Jag mötte upp Power Puman efter jobbet idag och vi, långt ifrån ensamma, gick en tur bland julschoppande stockholmare! På Pumas inköpslista stod julklapp till pappan och strumpor, på min stod endast strumpor (och en julklapp till Puman som jag förståss handlade innan vi sågs). Resultatet blev full pott och efter lyckad snabb shopping vände vi näsan mot Rice och middag.

Efter två fulla fat shushi, varmrätter och en tallrik efterätt, julklappsutdelning och massor med struntprat var vi båda mätta och ganska trötta! Men istället för att åka hem, gick vi med raska steg mot gymet!

Styrketräning
Vi hade faktiskt ingen aning om vad vi skulle träna, det enda vi visste innan vad vi inte skulle köra! Detta resulterade i supersett för armarna där den ena av oss körde en övning medans den andre körde den andra! 3 set i varje övning med 20, 15 0ch 10 repetitioner !
Biceps: bicepscurls med stång i superset med hammercurl med hantlar
Triceps: Puchdowns i CC i superset med omvända puchdowns i CC (rak stång) och samt kickback (på alla fyra) i CC i superset med dubbel tricepsextantions med viktplatta (där den som körde kickbacks räknade repetioner och den andre bara körde tills det va klart).

Tillslut körde vi lite mage och Puma visade bland annat de "runda" sit-ups:en som finns med i den nya core:en samt en annan enkel magövning som lär ge grym träningsvärk i morgon.

När vi sedan var klara konstaterade vi att vi var helt ensamma på gymet! Det va jag, Puman, städaren och tjejen i receptionen kvar! Vi skrattade glatt och konstaterade att träning kanske inte är de gemene man sysslar med vid halv nio, en fredag innan jul! Men varken jag eller Puma är gemene man och därför tyckte vi att det va ganska roligt!

Nu sitter Puma i bilen på väg upp till Åre och själv sitter jag i soffan, lyssnar på en spännande bok och ska snart dra täcket över huvudet och drömma söta men trötta drömmar!

Inga kommentarer: