6 dec. 2008

Städa, städa varje fredag....

och så varje jul. Det tycker jag är kul!

Men nu säger den uppmärksamme att det faktiskt är lördag idag och visst är det sant! Men städar gör jag likt förbannat! Det tvättas (maskin 3 och 4 är igång) och fejjas som det aldrig har gjorts annat i det här hushållet och det är mer än behövligt. Tänk att man kan skita ner så mycket av att bara ligga hemma och tycka synd om sig själv! Men nu blir det i alla fall rent!

Egentligen va det tänkt att jag skulle träffa Puma och vara med på 2 av hennes fyra träningstimmar idag, men eftersom jag kände av febern igår när jag kom hem, så ändrades planen. Jag säger som Puma, det är en envis bacill som har fastnat hos mig. Och så här i efterhand var nog detta ett av mina bästa beslut eftersom jag blev svettig som få bara av att damsuga golven här hemma. Nej det blir vila i helgen med, men på måndag ska jag och då menar jag verkligen SKA jag, träna lite lugnt efter jobbet. Kanske jag smiter in på ett "gult" spinningpass bara för att trampa loss och få känna att jag är med igen!

Men först ska jag fira helg och detta tänkte jag göra med en fika på stan med andra söta bloggtjejer vid tre. Å så ska jag gå och handla lite me tänkte jag, vad får ni veta när jag kommer hem igen!

Ta hand om varandra där ute!

Inga kommentarer: