28 okt. 2008

Vilodag!

Idag har jag bestämt mig för att ta en vilodag och detta trots att jag faktiskt har tagit med mig träningskläder både för gym och spinning. Nu är det ingen katastrof eftersom jag faktiskt har bokad träningsdate redan i morgon och träningskläderna kan tryggt stå kvar här på jobbet.

Vilodagen kommer ifrån att jag både har fått en liten tidsbirst, vilket iof bara är en prioriteringsfråga, men även för att jag ska låta kroppen få vila ett dygn efter helgens bravader. Inte för att jag har ont eller är öm någonstansn idag utan mest för återhämtningens skull! Jag vill även vara så pigg och alert som möjligt i morgon när det är dax för ny spinning!

Nillas nya leksak!
I fredags, efter denna urtrista och allt annat än angenäma arbetsdag åkte jag in till stan och gjorde av med pengar! Det va en sån här jag köpte!


Alltså en ny och riktigt rolig mobiltelofon med en finfin kamera som har fler megapixlar än min "vanliga" kamera! Det finns en uppsjö av små specialfunktioner men eftersom jag är löjligt ointeresserad av bruksanvisningar så har jag mycket kvar att lära!

5 kommentarer:

Mia sa...

När du har kommit på hur du ska blogga från mobilen, kan du väl tala om det för mig. Hur man sammankopplar bloggarna. ;) ....
Du behöver nog en återhämtninsdag efter helgens bravader!
Bra jobbat!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Alis: men serru det kan jag redan, blogga från mobilen alltså! du skickar ett blogginlägg från mobilen och den skpar en "ny blogg". Sedan går du in på blogger och letar fram mobilbloggen, skriver in det fina lila "lösenordet" du får på sms ohc klickar nästa, sen får du älja att skapa nu (villket du itne ska göra) utan istället skicka det till befintlig blogg, och sen e det fixat!

Mia sa...

Tack! Jag måste återkomma till det här senare, nu är jag skitsstressad. Jag gjorde nog fel i slutet där då, kanske....;)

Cizzi sa...

Den var jag också sugen på, men jag orkade inte vänta så jag köpte C902 istället ;)

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Cizzi: jag har väntat och väntat och väntat *s* Men det har tagit tid!