29 okt. 2008

forts. 29/10 - Spinning

Det är sällan jag tycker att ett spinningpass går fort, men idag sa det bara PANG och så va det över!

Team spinning Pia pluss mr X (jag och namn...)
Delad glädje är dubbel glädje och dubbla instruktörer borde med samma logik bli dubbelt så jobbigt! Nu vet jag inte om jag tyckte att det blev dubbelt så jobbigt, men en sak vet jag, det blev inte den fantastiska stämningen som det brukar vara.

Vad jag älskar med Pias spinningpass är att hon peppar, hjälper mig att tänja mina gränser och talar om hur j*vla bra vi är när hon ser att vi ger allt. Idag, med en annan instruktör vid hennes sida (inte någon av de vanliga och ja mitt namnminne är som sagt uselt, förhoppningsvis kommer Puma ihåg vad han hette, jag kallar honom för mr X), försvann hon tyvärr. Idag var en mer tävlingsinriktad klass där valet inte låg hos mig utan hos instruktörerna. Visst det va riktigt effektivt och riktigt jobbigt, men till Nirvana nådde jag aldrig!

Passet var uppbyggt med två 6 minuters intervaller, en i backe och en på raksträckan. Sedan följde 3 minuters intervaller med samma upplägg. Mellan varje intervall va det ca 1 minuts "lättare" backe. Vad som va roligt idag var att mr X hade ett pulsband på sig som Pia kunde läsa av och som hon sedan berättade för oss andra var han låg i % av sin maxpuls. Då hade jag, som inte har pulsklocka, hela tiden ett riktmärke att gå efter!

Men som sagt, det gick fort! Jag tyckete inte jag mer än satte mig på cykeln för änns det va slut! Det va roligt att Puma satt i samma sal och det va bra att inte rumpan klagade en enda gång vilket alltså ger att den återhämtat sig aldeles utmärkt! Nu e det TV tittande, slappande och allmänt välmående som gäller en stund, sen e det Natti Natt!

6 kommentarer:

Mia sa...

Danne

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

hahaha tack alis!

Puma sa...

jag minns inte heller

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Puma: men då e det bra att alis vet.... danne som sagt!

Anonym sa...

Hur kan du inte tycka att det passet var jobbigt?! Då tror jag inte att du följde anvisningarna rätt från instruktörerna... Jag var både kräk och svimfärdig efter passet igår! Tyckte det var helt underbart!
Hoppas du hittar tillbaka till den magiska känslan i spinningsalen snart!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Jag har inte sagt att passet inte var jobbigt, jag ska däremot att det var rikitgt jobbigt, men att det gick fort!
Vad jag däremot saknade var att jag inte hamnade i spinning high, dit jag hittade på förra Pia passet! Men det e tur att det finns en ny chans att hitta dit, redan på måndag igen!