24 okt. 2008

En sån där dag...

Ibland har man dagar då precis allt går fel och ingenting känns roligt och det verkar som att man har hål i händerna, precis en sån där dag har jag idag. Jag glömmer lösenord, jag tappar saker, jag häller ut kaffe på kläderna (eller glömmer att öppna munnen...) och försöker jag skriva något fint och genomtänkt blir det bara galet och helt oläsbart!

Som grädde på moset och lök på laxen har jag en stor j*vla tappad sug (ja jag har alltså tappat sugen) på precis allt! Ingenting känns det minsta roligt, jag känner mig som en gravid kossa och byxorna skär in i rumpan när jag går! Istället skulle jag vilja stryka ett stort fett rött streck över hela den här dagen i kalendern, glömma och gå förbi! Gå hem, dra täcket över huvudet och göra katten sällskap och tycka olidligt synd om mig själv!

Men man får ju inte alltid som man vill! Jag försöker se framåt, se possetivt och tänka på vad som väntar i helgen! Men just nu känns det trist, grått och blåsigt, precis som det är utan för fönstret! Å jag kan inte änns träna eftersom jag gick hemmifrån utan träningskläder, så inte änns i gymet kan jag få ur mig min frustration! Istället tänker jag gå på shopping offensiven i eftermiddag, om jag nu hittar nått att shoppa förståss *mutter mutter*

(och hur många gånger tror ni jag har skrivit om detta inlägg, typ 4 skulle jag tro!)

PS. Å så kliar det i näsan me, bara så att ni vet DS.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Stooooor kram!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Tack söta du!

Puma sa...

förlåt för att jag skrattar men vilket underbart inlägg. känner igen mig!!! snart är det en ny dag!!! karin hälsar (och skrattar också...)