7 okt. 2007

Återblick och framtidsspaning

Skön helg lider mot sitt slut

Ny hårfärg och färgade linser
Den här helgen har verkligen gått i det slöa teknet. Jag kan väll villigt erkänna att jag inte har fått mycket nytta gjort! Planen va att äta middag på stan på lördag kväll, men eftersom mitt middags sälskap hade ont i håret efter en lång natt, så sket vi i det och idag har jag haft söndag för hela slanten!

Dock har jag skaffat mig själv en ny hårfärg, filat mina fötter och drukit gott kaffe. Pratat i telefonen, surfat runt på nätet och som vanligt försökt plannera för nästkommande vecka.

Planer och återblickar
Den här veckans plan va att köra tre spinningpass, två styrkepass och ett Core pass. Jag körde 2 cykel pass varav ett på morgonen. Jag fixade ett spinning/core pass och hittade till jobbets gym en gång samt irrade mig iväg till ett Pump pass. Så man kan väll säga att jag nästan lyckades i alla fall!

Den här veckan ska jag återigen försöka köra tre spinningpass, ett core pass och styrketräning 2 eller 3 dagar. Eftersom jag lovat Terese att träffa henne på tisdag morgon så har jag i alla fall ett pass bokat.

Inga kommentarer: