10 okt. 2007

Ring, pling, vaken!

Med hjälp av A kom jag upp i morse!

Telefonväckning
Min kompis A jobbar på Arlanda och går upp i arla morgonstund, till och med innan tuppen har fattat att det är morgon! I går kväll bad jag henne att ringa mig för att kolla att jag var vaken vid 5 (och då mina vänner är hon på väg till tunnelbanan *huua huua*) eftersom jag hade bestämt mig att inte sova över morgonträningen i morse! Jag tror att jag lät rätt pigg när hon ringde, men tro mig, det va allt annat än vad jag var! Men upp kom jag i alla fall och träna gjorde jag allt! Tack A för hjälpen!

Åkte till Stureplan och körde Spinnign/Core med Terese! Hon va som vanligt en klippa trots lite batteristrul under Core:en! Å jag måste säga det igen, den sista låten är en mördare! Det bränner och man tror att man skall dö innan låten tar slut och nu efteråt känns det riktigt ordentligt i magen vill jag lova!

Jobba
Nu ska jag försöka jobba på här så gott det går. Har planer om att kanske städa i mitt rum, men vi får se hur det går med det! Går det som det brukar händer det nått som skall vara fixat igår och tiden räcker inte till. Men man kan väll få drömma?!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det var så lite sååå! Kram A