27 okt. 2007

Minnen från mässan

Miss av mässan
Att slå ihjäl en fredagseftermiddag
Mötte upp min tränings och bloggkompis Sara för att bevista helgens mässa i Älvsjö igår. Jag tror vi båda hade ganska stora förväntningar på mässan men tyvärr införlivade den inte riktigt dessa. Personligen tyckte jag att det va allt för mycket apparater (som man aldrig skulle kunna ha hemma) och lite för mycket hokus pokus för min smak.

Å andra sidan hade jag och Sara det väldigt trevligt och eftersom vi nästan bara ses på gym:et så var det fantastiskt kul att se varandra utan svettdroppar i pannan och utan spinningskor på fötterna! Vi sprang även på Terese i vid "hennes monter" Lifeportalen!

Skärholmen
Efter en stärkande kopp kaffe på Älvsjös fik lämnade vi så mässan för den här gången! Sara gick ner till tågen och jag till bussarna. Men min vana trogen missade jag förståss bussen med en hårsmån och konstaterade att det var mer än lovligt länge tills det gick en ny. Jag bestämde mig tvärt för att åka till skärholmen och gå lite i affärer. Nu blev det inte så mycket handlat där heller, förutom att jag tömde Apoteket på både ditt och datt! Men jag fick både prova lite kjolar, pilla på lite kalendrar och tumma på en å annan snygg tröja!

Spela spel!

Hem tog jag vägen över Liljeholmen och på Konsum, där jag tänkte inhandla frukosten tills idag, mötte jag syster och svåger. Dom skulle ha spelkväll hemma och jag blev inbjuden! Inte bara på spel utan även på mat och vin! Det skulle spelas Talisman, som på Wikipedia beskrivs som " är ett fantasy-brädspel där två eller flera spelare kämpar om makt, ära och rikedom, men endast en når målet. Spelarna spelar olika personligheter som till exempel Barden, Likätaren eller Druiden vilka alla har unika specialförmågor." Självklart hade vi både kul och trevligt, men spelet tog lite tid.... ett par timmar helt enkelt. Men med trevligt sällskap och mycke skitsnack så tänkte man inte så mycket på det!

Lördagspyssel
Å nu e det alltså lördag. Ikväll e jag hembjuden till A för mat och vin! Efter att ha pratat med A i telefonen vet jag att det väntas rena lyxmiddagaen och jag längtar tills klockan blir 6 så jag får avsmaka denna. MUMS!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Söta ni e!

Jag var också i Skärholmen igår, men inte såg jag dig inte!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

nämen va du me där.. så synd att vi inte sågs då :(

Puma sa...

Ja, du var så snygg i håret Pernilla! :-)