17 sep. 2008

Spinning på jobbet

Vi har en liten liten spinningsal på jobbet, den har jag besökt idag med 3 kollegor!

Spinning på Danderyd
Egentligen har jag det rätt bra rent träningsmässigt på jobbet. Förutom att vi har ett bemannat gym 5 dagar i veckan har vi även möjlighet att träna både spinning, Friskis och Svettis gympa pass, boxning och innebandy (jag kan ha glömt något) och allt detta för 300 kronor om året. Det går alltså något pass varje dag och jag vet att man kan köra spinning 4 dagar i veckan om man vill.

Men, nu e det ju så att jag har blivit väldigt kräsen när det gäller både instruktörer och cyklarna i en spinningsal så det jag utnyttjar är mest gymet och går till SATS för annan träning. Men idag var det alltså premiär då jag och ett par kollegor va nere och trampade efter jobbet. Passet var lite sådär och ska jag vara lite mer ärlig rätt trist. Men jag försökte köra mitt eget race och få långa stående partier blandat med sittande och hela tiden hålla pulsen ganska hög. Vad jag däremot blev tokig på var att det inte gavs någon som helst tidsangivelse under passet förutom i slutet då jag själv frågade hur lång sista låten var. Jag vill veta vad som kommer, hur passet är upplagt för att få ut det mesta av min träning.

Däremot tror jag att mina kollegor tyckte att det var roligt och vi var fyra ganska så rödmosiga tjejer som klev ut ur gymnastiksalen efter 60 minuter hård träning.

Inga kommentarer: