3 sep. 2008

Dagen efter!

Innan jag och Puma skildes åt igår, sa jag till henne att det kommer att kännas i armarna i morgon vill jag lova, men jag hade fel! Istället känns det ordentligt i axlarna och speciellt i baksida axel! Den där mördarmaskinen för just dessa små muskler visste vad den satt kan jag meddela och i samma meddelande vill jag även lägga till att jag hade vissa svårigheter att tvätta håret i morse eftersom händerna inte riktigt nådde till huvudet i morse! Det börjar dock redan rätta till sig lite, jag har väll blivit lite varm i kläderna trots detta höstrusk utanför fönstret (jag övervägde faktiskt mössa i morse, i september!).

Ikväll står två punkter på programmet, ett par nya gym-skor (ja alla är ju inte så lyckligt lottade så vi får dom gratis på posten *S*) och en ansiktsbehandling. Jag ska även försöka få ändan ur och gå och köpa mig den där pilatesbollen som jag så länge tjatat om, men vi får se hur det blir med det.

Ansiktsbehandlingen skall jag göra på Privatskolan som ligger vid Östermalm nån stanns. Oerhört smidigt att gå till en skola för sådan lyx eftersom det inte kostar lika mycket men är minst lika bra (om inte bättre eftersom eleverna är så mycket noggrannare).

NU: KAFFE!

1 kommentar:

Puma sa...

hoppas du hittar några bra skor - och du kan ju köpa pilatesbollen på samma ställe! så smart så smart!!