24 aug. 2007

Kyckling på fredag..... nä varje dag!

Nu är det slut, nu är det helg!

Fredag!
Äntligen fredag, snart helg och jag va så tidigt på jobbet idag, så jag får gå hem redan klockan 3 om jag vill! Det känns förträffligt. Lägg där till att det är bidragsutelning idag (ja lön alltså) och att jag nu har lyckats genomföra 6 pass den här veckan (4 i gymet, 2 i spinningsalen) så jag kan ta helg och vila med aldeles gott och vitt samvete! Känslan är ljuvlig och ju närmare hemgång jag kommer detsto bättre kommer den att bli!

Axlar
Ett av mina uttalade mål har alltid varit att jag skall kunna bära en väska på axeln utan att den hasar ner eller i värsta fall, man måste ha den snett över magen (vilket inte är OK om man bortser från sånna "bikerbags"). Eftersom jag har väldigt svaga om inte rent av veka axlar så har framstegen varit stora gällande påfrestning och vikt i gymet.

Idag var det åter dax för axlarna och jag körde som vanligt baksida axel (som jag inte glömde den här gången) Sittande hantelpress samt Lyft åt sidan. I den sista övningen svider det så där jävligt så man vill dö, men det ger resultat!

Utöver detta körde jag även massor med mage, både på boll och utan! Tungt va det, men eftersom jag fattade ett nyktert beslut redan i går kväll om att det fick va med Core träningen i morse, försökte jag alltså ta igen det nu! Hoppas att jag kommer känna av det i morgon, för magen e mysig att ha träningsverk i!

Efter gymet
Jag försöker alltid stoppa i nått i munnen DIREKT efter jag har tränat. Det vanliga är proteinpullver och trista osaltade riskakor. Detta för att det för mig känns bra och att jag vet att det gör nytta. De sanbba kohlhydraterna hjälper kroppen från den värsta träningsverken, proteinet bygger upp! Jag har som vana att träna, äta, ducha vilket gör att jag får i mig det direkt! Denna diet används dock bara när jag kör styrketräning, efter spinningpassen fyller jag bara på med protein!

Inga kommentarer: