14 aug. 2007

Dag 2 - En något stel Nilla

AJ, det här kan sluta illa!

Träningsverk!
Igår körde jag ju som bekant baksida ben och bröst, idag har jag träningsverk i ryggen. Hur detta har skett är jag inte riktigt helt säker på, men rent hypotetiskt tror jag att det beror på att jag lyfte lite fel i sista setet av de raka marklyften och då belastade ryggen lite illa.

Trots detta har jag precis kommit tillbaka från ett pass i gymet och idag körde jag som plannerat rygg och framsida lår. Om det berordde på att jag tränade hårt även igår eller om det beror på att jag har tappat väldigt mycket i styrka vet jag inte, men jag va alltså inte så stark som jag en gång har varit. Jag hoppas att det mer beror på ovana muskler än något annat.

Missförstånd på morgonen
I morse visade det sig att det blev ett litet missförstånd mellan mig och Puma. Hon trodde att jag skulle träna, jag trodde att hon inte skulle. Således sov jag sött och duktiga Puma va och trampade för Teres! Men jag skall ta igen missödet redan ikväll då jag ska träffa Puman för ett pass på Hötorget! Det skall bli kul eftersom det va väldigt länge sedan vi sågs!

1 kommentar:

Puma sa...

Jajamen!!! Snart är det dags!!! :-)))))))))