10 aug. 2007

Förberedelser

I brist sol får man bygga annat än fräknar

Matlådor och mental förberedelse
Som jag skrev innan hade jag stora planer på små fräknar idag, men eftersom solen lyser bakom molenen istället för på min näsa fick jag hitta på något annat att göra. Således har jag börjat förbereda nästa veckas matlådor (ja det blir en hel del när man skall äta 6 gånger per dag) och mentalt skaffat inspiration. Matlådorna består av kyckling, ris och gröna grönsaker (det gäller att gå ut hårt) och kommer om en stund finnas i min frys. Dessa skall ätas runt 12 varje dag i nästa vecka. Nu tycker säkert många att gud va trist, att äta samma sak varje dag, men jag måste göra så för att få igång tänket igen. Ett par veckor med ensidig men rätt uppbyggd kost är precis vad jag behöver. Tänk också på att jag faktikst får äta precis vad jag vill en dag i veckan!

På det mentala planet har jag bläddrat lite i diverse tidningar och, hör och häpna, ställt mig på vågen. Resultatet blev som väntat upp, men faktiskt inte så mycket som jag trodde. Jag lovar att inte undanhålla Er startvikten, men den kommer på söndag kväll tillsammans med lite annan basfakta!

Dumsnål
Ni vet kanske vad jag menar när jag säger dumsnål. Ni vet när man hittar nått man gillar och sen, av någon underlig anledning, bestämmer sig för att skita i och handla, å så när man väl bestämt sig för att handla, är det slut. Jag kan verkligen vara dumsnål ibland. Senast i förra veckan då jag hittade en billig, snygg och perfekt träningsväska (jag har nu återigen tröttnat på att alltid gå omkring med ryggsäck) som jag va för dum för att handla. Nu när jag vill ha den, är den självklart slut! *grrr* Så nu börjar återigen mitt sökande om igen.

Det drar i träningstarmen
Ja, det drar verkligen i träningstarmen nu men eftersom min envisa snuva och hosta inte vill släppa taget om mig, har jag sagt till mig själv att jag tidigast på söndag får träna hårt igen. Fram till dess nöjer jag mig med prommenader och mental träning *s*

2 kommentarer:

Puma sa...

Ojoj, är det på måndag det börjar??? Jag hejar på dig! Hoppas det går vägen! Jag ska också börja mitt nya liv... host host. Började igår, lite granna. :-)

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Japp på måndag drar det igång... nu får det va slut med att dra benen efter sig och bara stoppa munnen full i dålig mat! *s*