19 juni 2007

Liljeholmen, halva vägen hem

Sommarträning är inte alltid så lätt

Den varma träningslokalen
Inte bara det att det är svårt att motivera sig till träning så här på sommarhalvåret, man utformar ett sommarschema som inte riktigt stämmer överens med de dagliga rutinerna och när man väl hittar ett pass så är det stekhett i träningslokalen redan innan ansträngning. Då är det inte lätt att hitta motivationen kan jag meddela.

Inte heller har jag någon som kan sparka mig i baken och få mig iväg till träningen, som jag har i vanliga fall. C mår fortfarande inte helt OK med tanke på allt runt omkring henne och Puma befinner sig långt över atlanten! Så ensam i staden är alltså jag och då mina vänner är det lätt att skjuta på träningen och istället socialisera sig på lämplig uteservering!

Spinning
Idag har jag dock tagit mig i kragen och bestämt med mig att om jag e duktig i veckorna, får jag vara social på helgen. Sagt och gjort, idag blev det en blå spinning i Liljeholmen. Jag gillar igentligen inte riktigt Liljeholmen, men det är halva vägen hem och ligger således väldigt bra rent geografiskt. Spinningen idag va lagom jobbig men förståss väldigt svettig med tanke på att luften inte va den bästa.

Laxmiddag
Å eftersom jag hade varit så duktig så belönade jag mig med en god middag bestående av pasta, rökt lax, lök och äpple. Till det serverades avokado (för det goda fettet skull) och en liter vatten! Gott som i smaskens!

Inga kommentarer: