7 juni 2007

Försovnings ångest!

Nu är jag arg, riktigt arg!

Felinställd klocka
Ja ni läste rätt, jag hade ställt min nya fina väckarklocka galet igår, detta ledde till att jag försov mig och vaknade när jag skulle ha åkt (05:40) istället för 40 minuter tidigare! Ett skämmigt SMS till Puma blev det där jag va tvungen att be hundra gånger om tusen, men jag gick upp! Detta ledde i sin tur att jag va på jobbet redan 07:00 i morse och får således gå hem redan halv fyra (men det händer ju aldrig.....) och då SKA jag köra spinning, så det så!

Fräknar på näsan!
Igår försökte jag jobba på mina fräknar på näsan! Eftersom jag har kapat av mig nästan allt hår (ja i alla fall enligt mig, mina kollegor på jobbet märker ingenting) så har mitt ansikte blivit lite mer tydligt. Jag gömmer mig inte längre bakom en man av hår utan måste se till att mitt likbleka ansikte får komma ut i solen så de små elakingarna till fräknar tittar fram! Jag tror jag fick dit ett par under timmarna jag väntade på tvättmaskinerna i tvättstugan!

1 kommentar:

Puma sa...

Det var kanske ilskan som gjorde att du körde så bra på eftermiddagen? :-) Amand O - var han bra sa du? Måste testa! När ska vi köra spi nästa vecka??