4 sep. 2009

AW på gymet!

Arbetsveckan är över och det var läge för After Work! Precis som förra veckan firade jag min AW på gymet! Den här gången besökte jag det nyrenoverade SATS Stureplan trots att det visade sig att jag bokat passet på Hötorget. Jag förvirrad? Tydligen! Men det gick som tur vad bra tillslut i alla fall!

SatsFlow (igen)!
För andra gången den här veckan har jag nu varit med på ett Flow pass och idag visste jag vad jag kunde vänta mig och det gick lite bättre. Men liksom förra veckan fick jag hoppa över "hundarna", stå i plankan på armbågarna och hoppa över tricepsarmhävningarna, men den här gången visste jag om det innan och kunde förvarna instruktören om anledningen!


Eftersom detta är ett så kallat förkoreograferat pass så ser det liak dant ut på varje klass, vilket i det här fallet bara är bra! Det tar en stund att få till alla possitioner och våga ta ut alla övningar, men som alltid ger övning färdighet och den här gången gick det bättre än förra och med lite mer övning kommer både ländrygg och magmuskler sakta tillbaka till forna dagars styrka!

Bäst (förutsom avslappningen) är delen som är inspirerad av kampsporter där man både blir av med ett antal irritationer och sen sjävlva Flow delen där alla spänningar verkligen släpper taget om en! Idag va det nästan så att jag fysiskt kände när musklerna i nacken sa "plopp" och sedan mjuknade upp!

Som vanligt var dock avslappningen i slutet underbar och idag tror jag faktiskt att jag slumrade till liggandes på min matta!

Nu väntar helgen och återhömtning från jobbet! I morgon ska jag träffa lillasyster och inspektera hennes och svågerns nya lägenhet! Jag undrar om det blir picknick på golvet kanske! *s*

1 kommentar:

Mikkan sa...

Kul att nya flow känns så positivt! Det är Lovisas pass va? Hon tjatar på mig att jag skall komma dit, och jag blir riktigt sugen på att testa efter din beskrivning! :)