12 juni 2008

Yoga

Stel, stelare Pernilla!

Jag står kvar och håller i dig!
Det är nyttigt med yoga, jag intalar mig det varje gång jag är på väg in i en yoga sal och gång efter annan böjer, vänder och vrider mig i omöjliga possitioner. Idag fick jag till och med hjälp att vrida ut höften i stjärnan, varpå instruktören viskar till mig "Jag står kvar här så du inte ramlar". Ja men ni förstår va, katastrof! Däremot tyckte hon min hund va OK och det är väll alltid något!

Dagens pass gick av stapeln på SATS Zenit i deras "Vita sal" gjord just bara för just vita klasser som SATS kallar bland annat yoga och pilates. Jag gillar den salen eftersom man nästan känner lugnet så fort man kliver in. Å visst är det skönt att salen saknar speglar, men idag hade jag velat ha dom för att se hur jag stod när jag stod rätt!

Herrarnas omklädningsrum
En annan sak som hände idag var att vi flickor fick gästspela inne i herrarnas omklädningsrum och pojkarna fick vara hos oss. För en nyfiken en som jag e det alltid kul att se hur det ser ut inne hos dom, men jag fick sedan veta att anledningen till detta byte var att dom hade en manlig hantverkare inne hos damerna och på den vägen var det. Det va dock stor förvirring innan alla hittade rätt å jag kan ju bara undra hur många som gått fel under dagen *skrattar'

Inga kommentarer: