2 juni 2008

Viloveckan är över träningsveckor står för dörren!

Tillbakablick och framåtsträvande

Lördag
Då harj ajg alltså firat min födelsedag i helgen! Det var ett lungt kalas men med både pompa och ståt! Mor och far, H, A och L samt C och M kom över på fika. I mobilen pep det från H och J och A, L (som förövrigt var piggast av alla då hon skickade sitt SMS runt 5 tiden på morgonen) och C (tror inte jag glömt någon nu)! Det fikades och pratades i munnen på varnadra precis som det skall vara. Jag tror även min bak konst gick hem eftersom det smaskades friskt från alla inblandade!

På kvällen mötte jag snygga Puman och åkte iväg till Sofy och hennes inflyttningsfest som hon hade tillsammans med hennes prins. På kalaset träffade jag en väldigt massa nya människor, men även kändisar som Mela och Terese! När klockan närmade sig 00:30 värkte mina fötter och ögonlocken var tunga på vännerne så vi vände hemåt igen! Tack Sofy för en finfin och ett supertrevligt (samt väldigt god) kalas!

Söndag
Igår tog jag det superlungt på dagen. Jag åkte bort till Midsommarkransen för att först äta frukost på café Skvallertorget. Satt i solen och glodde på folk, njöt av hembakat bröd och sippade på kaffet och frukt smothisen! Sen gick jag hem till syster och "vattnade hennes katter" och efter att sett till att dom blivit mätta begav jag mig mot Solna och Råsunda. Målet var landskampen mellan Sverige och Bulgarien i fotboll. Om matchen finns ingenting att säga, men folkfesten innan och glassen i solen gav lön för mödan och valuta för pengarna!

Ny träningingsvecka
Å nu är det måndag och min vilovecka är över! Nu ska här tränas! Det bästa med viloveckor är att suget efter träning blir enormt. Jag längtar till att få sätta mig på spinningcykeln ikväll, jag längtar att få boxas i morgon och jag ser fram emot att få sträcka ut musklerna i yogan på onsdag! Jag längtar även efter att få känna hantlarnas stål i mina händer och önskar att dagarna går fort eftersom jag inte nog snart vill vara på gymet. Ikväll blir det alltså åka av! Njutning!

5 kommentarer:

Cizzi sa...

vilken härlig helg =) hoppas träningsveckan blir underbar!!

Terese sa...

Jag får inte i mig detoxen. Smakar vidrigt. Det går bara inte.

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Hihihi men Terese... riktigt kall (isbitar funkar) och halva på förmiddagen och halva på eftermiddagen, då funkar det, jag lovar. Men nej, den smakar inte hallon!

Cizzi sa...

jag tycker att detoxen är god. haha. måste vara något fel på er andra som inte gillar den :P den smakar is-thé

Anonym sa...

du kan verkligen behöva hjälp med em-tippningen ser jag. ukraina pernilla, ukraina.

var du verkligen på matchen? ;)