22 okt. 2009

Jobb, träning och shopping!

Av totalt 10 timmar på jobbet har jag idag suttit i möte 8, ätit lunch på vägen och varit förbi ett gym och eftersom detta faktiskt är en träningsblogg koncentrerar vi oss på gymet.

Lunchträning
Idag tog jag mig tid att lunchträna, det händer inte så ofta nu för tiden då dagarna mest går åt till att stressa som en tok, men ibland måste man tänka på sig själv! Jag vet ju att jag får mer energi om jag får träna så egentligen borde prioriteringen vara enkel!

30 minuter spinning, 15 egen magträning, snabb dusch och sedan lunch på bussen, så blev det idag. Träningen va skön och jag kände mig stark både till kropp och själ. Jag har varit lite orolig det senaste dygnet då det börja klia oroveckande i näsan, men det verkar bara vara en reaktion av kylan. Men som sagt, jag kände mig stark och detta är ett gott tecken inför helgen!

När jag tillslut blev utsläppt från jobbet åkte jag förbi den nya gallerian i Liljeholmen. Den såg väll ut som vilken galleria som helst, med de vanliga butikerna och de vanliga utbudet. Jag valde att svänga förbi Intersport där jag fyndade en rosa träningstopp samt provade igenom lite skaljackor innan jag gick ner till den nya och stora ICA butiken och sedan genade direkt till bussen! Perfekt helt enkelt!

Nu återstår bara en dag av denna galna jobbvecka, sen e det helg och snart e det Göteborg!

Inga kommentarer: